Biografie

Elsy M stamt uit een muzikale familie te Waasmont (Landen) in België. Haar vader was accordeonist en haar zus en broers zijn ook muzikaal onderlegd als clarinettiste, drummer of tubaspeler.
Elsy M zelf heeft zich altijd gemanifesteerd als zangeres. Reeds op 4-jarige leeftijd stond zij al in de belangstelling op parochie- of familiefeestjes. Later werd zij lid van het zangkoor "Singhet en wezet fro". Op verschillende plaatselijke feesten en karaoke's werd zij vervolgens een plaatselijke vedette tot zij tijdens een lange donkere periode in haar leven van de podia verdween.

In 2017 kreeg de microbe Elsy weer te pakken en nam zij contact op met haar vroegere muziekleraar, Paul Pans. Na het afleggen van een stemtest was deze danig onder de indruk van de zangkwaliteiten van Elsy M en werd er besloten aan de slag te gaan als zangeres met opnames en uitgaves van de singles "Mooi is het leven met jou", "Als jij maar bij me bent" en "Ik hou van jou steeds meer". 

Elsy M heeft met ‘Niets te geven’ een kanjer van een nieuwe single uitgebracht. Het liedje klinkt meteen bekend in de oren daar het een Nederlandstalige versie is van de wereldhit ‘Una dei tanti’, ook gekend van de Engelse versie ‘I (who have nothing)’

Sinds de start van haar zangcarrière in 2017 heeft deze Limburgse zangeres uit Gingelom al een verrassend parcours afgelegd in de showbizz. Van in den beginne kon zij rekenen op Paul Pans die haar als auteur-componist en producer bijstond bij de realisatie van haar opnames. Ook deze nieuwe single werd door Paul opgenomen en
geproducet in zijn studio ‘Old Street Productions’ Maar ook andere bekende namen zoals Johan Verminnen, Jo De Clercq (Jo met de Banjo) en Paul Severs waren als auteurs betrokken bij haar vorige opnames.

Voor deze nieuwe opname schreef Elsy zelf de tekst. Niemand twijfelt aan de opmerkelijke zangkwaliteiten van Elsy M waardoor ook meerdere artiestenbureaus haar hebben opgenomen in hun bestand.
Er werd werd ook een videoclip opgenomen die ondertussen te zien is op YouTube:
https://youtu.be/hJgef09CPus

De nieuwe single ‘Niets te geven’ werd uitgebracht op het Old Street label en wordt uitgegeven door de Publishing Group D & V en is verkrijgbaar via de gekende internet portals, zoals iTunes, Spotify, Deezer….enz
Met haar eerste single ‘Mooi is het leven met jou’ ziet Elsy M uit Gingelom een verre kinderdroom in vervulling gaan. Haar gewezen leraar muzikale opvoeding Paul Pans uit Geetbets schreef de muziek van de vlotte, poppy meezinger en zorgde samen met Jo met de Banjo (Dennis Peirs) ook voor de tekst. ‘Mooi is het leven met jou’ is uitgebracht op het label Old Street Productions, verdeeld en gepromoot door D & V. De single kan je onder meer downloaden op iTunes.